-

NaslovnaVestiNajave koncerataRepetitor najavio tri beogradska koncerta

Repetitor najavio tri beogradska koncerta

Beogradski garažni rock bend Repetitor je odlučio da pred sebe postavi novi izazov. Pored brojnih nastupa širom regiona, u decembru ih očekuje beogradska turneja – tri koncerta, tri dana zaredom, na tri različite lokacije: Kvaka 22 14. decembra, Elektropionir 15. decembra i Klub Fest 16. decembra.

Uželeli smo se klupskih koncerata, manjih prostora i te atmosfere, posebno u Beogradu. To je presudilo da napravimo ovakvu turneju. A iz sva tri prostora su nas zvali, i nismo baš mogli da se odlučimo gde bismo pre, pa se tako rodila ideja da spojimo ta tri uzastopna koncerta u malu turneju po Beogradu”, objašnjava Boris Vlastelica kako se grupa Repetitor odlučila za ovaj nesvakidašnji poduhvat. “Publika će na svakom koncertu moći da čuje donekle drugačiji program, tako da ćemo svirati skoro kompletna tri albuma u te tri noći”.

Na sva tri koncerta ugostiće prijateljske bendove, koji će publiku uvesti u nastup Repetitora. U Kvaki 22 nastupiće grupa Johanbrauer, u Elektropioniru Vin Triste, a Šajzerbiterlemon u Festu. Cena ulaznica je ista za sva tri koncerta u okviru beogradske turneje – 600 dinara u pretprodaji i 800 dinara na ulazu (ukoliko ih bude ostalo). Ulaznice su dostupne u Elektropioniru, Festu i Kvaki 22, kao i u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat). Po najnovijim informacijama, karte za prvi koncert su gotovo rasprodate, tako da kupite ulaznice na vreme.