-

Repetitor i Naxatras na Tabor Film Festivalu

RepetitorJedan od najpopularnijih bendova u regiji, Repetitor, nastupit će kao headliner na 14. Tabor Film Festivalu koji će se održati u dvorcu Veliki Tabor od 7. do 10. srpnja, a pridružit će im se i Naxatras, grčka psychodelic rock atrakcija kojoj će to biti prvi nastup u Hrvatskoj.

Impresivan glazbeni lineup uz spomenute bendove čine još Rundek Cargo Trio, Kultur Shock, Kries, ABOP, Pridjevi, Radio Aktiv, Rolin Humes, FOR i Breakdown.

Tabor Film Festival osim obilja kvalitetnih kratkometražnih filmova iz cijelog svijeta i dobre glazbe, ove godine nudi i mogućnost gledanja završnih utakmica 15. Europskog nogometnog prvenstva koje će održati u Francuskoj, i to na velikim filmskim platnima što će sigurno pružiti poseban doživljaj svim nogometnim zaljubljenicima. Uz to će posjetitelji tijekom festivala biti u prilici pogledati četiri izložbe u Muzeju Veliki Tabor te se upoznati s bogatim kulturno-povijesnim naslijeđem Hrvatskog zagorja, a organizirane su i jutarnje Kick4all – antistres kickboxing tjelovježbe za one koji požele aktivno započeti dan.

Organizatori najavljuju i glazbeni natječaj za bendove koji će biti otvoren početkom lipnja, a pobjednici će zaokružiti ovogodišnji lineup i dobiti priliku predstaviti se u prekrasnom ambijentu i akustici dvorca Veliki Tabor.

Cijena early bird festivalske ulaznice je 95 kuna zaključno s 1.6., nakon toga cijena je 125 kuna za sva četiri dana. Ulaznica uključuje filmski i glazbeni program te kamp koji će se nalaziti u neposrednoj blizini Velikog Tabora. Cijena dnevne ulaznice iznosit će 60 kuna.

PRODAJNA MJESTA ZA FESTIVALSKE ULAZNICE:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
  • Krčma Polanović, Matije Gupca 36, Zabok
  • Caffe Bar Mala Ramona, Trg Ljudevita Gaja 1, Krapina
  • Pizzeria Ramona, Stjepana Radića 9, Pregrada
  • Mladinsko društvo Bistrica Ob Sotli, Bistrica Ob Sotli 9, Bistrica Ob Sotli, Slovenija
  • TIC Podčetrtek, Škofja gora 1, 3254 Podčetrtek, Slovenija

Najnovije vesti

Izdvajamo