fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Remedy i Quasarborn u Pirotu i Nišu

Remedy i Quasarborn u Pirotu i Nišu

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

Remedy

Bendovi Remedy, Quasarborn i nastupiće u petak, 17. marta u pirotskom Omladinskom kulturnom centru a dan kasnije u niškom klubu Black Stage.

Na nastupu u Pirotu lokalna podrška biće Burning Leaf, dok će domaćini u Nišu biti Streetcore Unity. Organizator turneje je Different Strings.

Remedy (stoner rock/post hardcore) je novi projekat Nemanje Kojića Kojota, čuvenog reggae/rock muzičara i nekadašnjeg frontmena sastava Eyesburn, oformljen zajedno sa bivšim članovima bendova Vox Populi, Dead Ideas, Yobo i Band X. Remedy je pažnju domaće publike skrenuo na sebe nastupom sa braćom Cavalera u novembru prošle godine, održanog u Domu omladine Beograda. Bend trenutno radi na pripremi prvog albuma čije se objavljivanje najavljuje za 2017. godinu.

Quasarborn (technical thrash/extreme metal) kreiran je od strane bivših članova čuvenog domaćeg metal benda Space Eater. Ovaj sastav već je objavio prvi singl “Danse Macabre” sa prvog albuma koji će svetlost dana ugledati tokom 2017. godine.

Cena karte za koncert u PIrotu iznosi 200 dinara, dok će karta u Nišu biti 250 dinara. Karte će biti dostupne za kupovinu na ulazu.