Regius festival donosi zanimljiva imena

Do početka festivala alternativne glazbe u Šibeniku – Regius festivala #7 ostalo je svega mjeseca dana. Regius festival održat će se 14. i 15. srpnja u prostoru bivšeg TEF-a, a line-up će biti kraljevski. 

U petak, 14. srpnja nastupaju: Ponte de Carla, Artan Lili, Kojoti, Pips Chips & VideoClips, The Fogsellers, a u subotu, 15. srpnja: Čudnoređe, Stereo Banana, TBF, Songkillers, Kontradikshn

“Kod Regiusa je super to što već sedam godina uspijevamo stvoriti taj balkanski svijet u malom gdje sve funkcionira baš kako treba. Zajednička točka svima nama je glazba, od bendova koji donose svoja glazbena stvaralaštva na stage do publike koja to uvijek dočeka s odobrenje. Zanimljivo je kako to sve zapravo super funkcionira pa se sav trud isplati, a ove godine pored deset bendova na glavnom stage, imamo i odličan line up na maloj pozornici zbog čega ćemo ponovno na TEF-u plesati do zore”, poručuje, Igor Bergam, predsjednik Udruge P.A.R.K., koja organizira ovaj festival.

Pretprodaja ulaznica je počela, a mogu se kupiti u Šibeniku (caffe barovi Azimut, Baldekin i Bono) te putem online servisa Entrio (www.entrio.hr/event/regius-festival-7-4317) kao i na svim njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ograničeni kontigent karata za najbrže i najvjernije fanove Regius festivala iznosi 100 kuna za festivalsku, 70 kuna dnevna.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.