-

NaslovnaVestiNajave koncerataRegius festival donosi zanimljiva imena

Regius festival donosi zanimljiva imena

Do početka festivala alternativne glazbe u Šibeniku – Regius festivala #7 ostalo je svega mjeseca dana. Regius festival održat će se 14. i 15. srpnja u prostoru bivšeg TEF-a, a line-up će biti kraljevski. 

U petak, 14. srpnja nastupaju: Ponte de Carla, Artan Lili, Kojoti, Pips Chips & VideoClips, The Fogsellers, a u subotu, 15. srpnja: Čudnoređe, Stereo Banana, TBF, Songkillers, Kontradikshn

„Kod Regiusa je super to što već sedam godina uspijevamo stvoriti taj balkanski svijet u malom gdje sve funkcionira baš kako treba. Zajednička točka svima nama je glazba, od bendova koji donose svoja glazbena stvaralaštva na stage do publike koja to uvijek dočeka s odobrenje. Zanimljivo je kako to sve zapravo super funkcionira pa se sav trud isplati, a ove godine pored deset bendova na glavnom stage, imamo i odličan line up na maloj pozornici zbog čega ćemo ponovno na TEF-u plesati do zore“, poručuje, Igor Bergam, predsjednik Udruge P.A.R.K., koja organizira ovaj festival.

Pretprodaja ulaznica je počela, a mogu se kupiti u Šibeniku (caffe barovi Azimut, Baldekin i Bono) te putem online servisa Entrio (www.entrio.hr/event/regius-festival-7-4317) kao i na svim njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ograničeni kontigent karata za najbrže i najvjernije fanove Regius festivala iznosi 100 kuna za festivalsku, 70 kuna dnevna.