-

Reconvalescent, Yvith, Voden i By-Pass uskoro u Novom Sadu

By Pass Elektropionir BeogradU subotu, 16. septembra, u CK13 nastupiće Reconvalescent, Yvith, Voden i By-Pass. Tri projekta i jedan bend, žanrovski različitih, ali sličnih po sklonosti da muzici pristupaju na netradicionalan način. Cena ulaznice iznosiće 500 din, a ulaz počinje u 20 časova.

Reconvalescent je jednočlani avant-garde industrial metal projekat iz Zaječara. Od 2017. godine do danas, iza sebe ima 4 EPa. Eksperimentisanje sa zvukom i žanrovima nije strana teritorija ovom projektu, a za vreme svog nastupa prikazaće drone metal i ambijentalnu stranu materijala.

Yvith je „experimental ambient dream harsh noise“ projekat inspirisan kombinovanjem organskih i sintetičkih zvukova. Projekat koristi DIY opremu i netradicionalne instrumente.
Trenutna postava: Iva Niculović, Bojan Ožegović i Stribor Bihorac.

Voden je jednočlani, instrumentalni muzički projekat inspirisan filmskom i ambijentalnom muzikom, a prožet zvukom rok i metal gitare. Nastup u trajanju od 40 min obuhvatiće pesme sa sva tri albuma ovog projekta.

By-Pass je pančevački bend čiji nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.
Na početku karijere ovaj bend je bio pod uticajima progressive rock, stoner rock, grunge i metal pravaca, da bi se vremenom oblikovao u kombinaciju atmospheric rock, neo-prog i alternative metal podžanrova. Ponovo dolaze u CK13 nakon dosta vremema, osnaženi novom postavom.

Najnovije vesti

Izdvajamo