-

Naslovna Vesti Najave koncerata Rebel Star i Ana Ćurčin na Miksalištu

Rebel Star i Ana Ćurčin na Miksalištu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Rebel StarU četvrtak, 6. avgusta, u okviru Savamalskog kulturnog leta na Miksalištu (Mostarska 5) očekuje nas dupli koncertni program u znaku letnje melanholije sa gitarskom aromom benda Rebel Star i kantautorke Ane Ćurčin.
Rebel Star, internacionalni bend Milana Glavaškog, stvara pesme za svoju dušu i za dobro raspoloženje svih koji to žele. Upravo su završili i ponudili na preslušavanje svoj četvrti studijski album “Reka“, na kojem se nalaze pesme o slobodi, ljubavi, traženju sebe, putovanjima, njoj i njemu, prirodi… ,,Reka” je rokenrol kakav nam je potreban – čist, direktan, nežan i moćan. Ovo će biti prvo predstavljanje novog albuma pred publikom, a tokom avgusta bend će nastupiti na prestižnom festivalu Sziget.

Ana ĆurčinAna Ćurčin sa bendom nastupa treći put ove godine, a prisustvovati formiranju zvuka benda koji je drugačiji i koji je na korak do “velikih stvari” je prilika koja se ne propušta. Anina muzika uglavnom se kreće u okvirima indie-rocka i američkog folka, uz brojne druge uticaje koje na specifičan način meša i pravi autentičnu zvučnu sliku. U januaru ove godine je otvorila novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda, u kojem je predstavila nove pesme i bend i najavila prvi studijski album koji je u završnoj fazi miksa i koji će pred slušaocima biti krajem leta.

Ulaznice su dostupne na svim Gigs Tix prodajnim mestima, u Mikser House-u (Karađorđeva 46), prodavnici ploča Pinball Wizard Records (Makedonska 30, TC Eurocentar) i u kafeu Šikarica (Skadarska 22), po pretprodajnoj ceni od 500 dinara.