-

NaslovnaVestiNajave koncerataRatos de Porao krajem septembra u Novom Sadu

Ratos de Porao krajem septembra u Novom Sadu

Ratos de PoraoNakon svog premijernog gostovanja na Exit Festivalu 2017. godine, čuveni brazilski crossover sastav, Ratos de Porao, ponovo će nastupiti u našoj zemlji i to 23. septembra. Grad se ne menja, u pitanju je opet Novi Sad, a mesto održavanja je mađarski kulturni centar Petefi Šandor.

Bend koji je bio i ostao inspiracija mnogim metal, punk i hardcore imenima nas sada posećuje u sklopu svoje najnovije evropske turneje.

Ratosi su u svojoj dugoj karijeri koja traje još od davne 1981. godine aktivno protresali scenu i uvek se beskompromisno držali svojih buntovničkih stavova i gajili unikatan crossover zvuk čija snaga nije opala ni danas i u čiji kvalitet su se kleli mnogi, pa čak i kultna Sepultura čiji članovi nastanak svog benda usko vezuju za fascinaciju koju su gajili prema bendu Ratos de Porao.

Specijalni gosti na koncertu biće sve popularniji thrash metal bend Nuclear iz Čilea koji su sa svojim dinamičnim i direktnim stilom privukli veliku pažnju kako fanova, tako i medija. Njihov poslednji studijski album Formula of Anarchy, koji je objavljen putem Candlelight Records etikete, naišao je na odlične kritike širom sveta.

Ulaznice se nalaze u prodaji u Mungos šopu, kao i putem Gigstix prodajne mreže:

1.500 dinara – pretprodajna cena od 1. jula
1.900 dinara – na dan koncerta