-

NaslovnaVestiNajave koncerataRandom, Sink i Nevreme zakazali zajednički beogradski koncert

Random, Sink i Nevreme zakazali zajednički beogradski koncert

Sink

U subotu 21. aprila u beogradskom Elektropioniru biće održan trostruki koncert bendova Sink, Random i Nevreme.

Random nakon aktivne prethodne godine i uspeha postignutih na Bunt Rok Festivalu i Kuršumlijskoj gitarijadi najavljuje dugo iščekivani godišnji koncert u Beogradu. Bend novim singlom i spotom za pesmu By Myself najavljuje malo tvrđi i još zreliji zvuk u odnosu na prethodna dva EP-a „Smile & Wave“ i „Rewind“. Prisutni će imati priliku da se upoznaju i sa nekim od neobjavljenih noviteta planiranih da se nađu na albumu prvencu koji izlazi na proleće 2019. godine.

Nakon velikog broj odsviranih koncerata širom zemlje, Sink će i beogradskoj publici odsvirati najpopularnije pesme sa svoja dva albuma „Sve što nisam ja“ izdatog 2014. godine i „Pred stubom srama…“ objavljenog prošle godine pod etiketom Nocturne Media. Svi prisutni će imati priliku da čuju i neke od najnovijih do sada neobjavljenih pesama, koje će se naći na naredom, trećem, izdanju benda.

Nevreme je kuršumlijska grupa koja deluje u Beogradu i trenutno su u procesu snimanja drugog studijskog izdanja „Koferi“. Ovaj koncert označava i njihov zvanični povratak na scenu.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 300 dinara.