Rambo Amadeus u subotu u Zagrebu

Rambo Amadeus
Nakon pet rasprodanih koncerata neponovljiv umjetnik i osebujan pjesnik Rambo Amadeus nastupit će šesti put zaredom u kultnom zagrebačkom klubu Sax! u subotu, 21. studenoga.

Antonije Pušić, javnosti poznat kao Rambo Amadeus, poznati je crnogorski kantautor, čovjek nepresušne inspiracije koji je kumovao nazivu ‘turbo folk’, poznat po britkosti i satiričnim tekstovima te uistinu vrhunskom virtuoznošću na gitari. Na sceni se pojavio sada već davne 1988. godine, a u naslijeđe je već ostavio prepoznatljive skladbe poput „Urbano, samo urbano“, „Plastik fantastik“, „Otišo je svak ko valja“, „Turbofolk“, “E moj Rambo, ostara se” i mnoge druge.

Dugoočekivano novo studijsko izdanje Ramba Amadeusa bit će službeno objavljeno desetak dana nakon Zagreba, ali će zato publika u Saxu imati ekskluzivnu live interpretaciju novih pjesama. “Vrh dna” ima deset skladbi za koje je većinom tekst i glazbu napisao Rambo koji ih je, dakako, i otpjevao te odsvirao gitare. Prvi singl s albuma bila je pjesma «O ruk, sad ga lomi!», a u početkom kolovoza predstavljena je i naslovna stvar albuma.

Kao i na prošlih koncertima Ramba će pratiti bend vrhunskih glazbenika okupljenih pod imenom Two Winnetous & One More.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni kluba, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kuna.