fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata "Radio&Julija" - balet uz Radiohedovu muziku u Beogradu

“Radio&Julija” – balet uz Radiohedovu muziku u Beogradu

Radio&JulijaBaletski rock spektakl “Radio&Julija biće održan 19. aprila u Beogradu, u Sava Centru. Ideja je da se privuku kako ljubitelji baleta, tako i oni koji cene rock zvuk, te se uz svaku kupljenu ulaznicu po ceni od 1.500 dinara dobija i jedna ulaznica gratis.

Radio&Julija je jedinstveno delo koreografa Edwarda Cluga, koje na nesvakidašnji način spaja balet i rock muziku. To je baletska predstava inspirisana Šekspirovim najpoznatijim delom, a uz muzičku podlogu pesama popularnog britanskog benda Radiohead. Ulogu Romea tumači najpoznatiji baletan svetske baletske scene Denis Matvienko, a Juliju mlada balerina Olga Tymoshiva. U drugom činu posetioci će imati priliku da uživaju u još jednom delu Edwarda Cluga, savremenom baletu “Quatro“.

Pravo na poklon ima prvih sto zainteresovanih, koji treba da sa oficijelne Facebook strane događaja preuzmu sliku koju će postaviti kao svoj Facebook cover, kao i da podele aktuelni video spot. Potom će, prvih sto koji u utorak 29. marta od 10.00 do 20.00 sati dođu na biletarnicu Sava Centra (Milentija Popovića 9), kupovinom jedne karte drugu dobiti gratis.