-

NaslovnaVestiNajave koncerataQuasarborn, Dagon i Sigma Epsilon sredinom decembra u Novom Sadu

Quasarborn, Dagon i Sigma Epsilon sredinom decembra u Novom Sadu

U čuvenom novosadskom klubu CK13, poznatijem kao Crna Kuća, 13. decembra će biti održana svirka za sve ljubitelje ekstremnog zvuka. U okviru ove večeri nastupiće tri benda: Quasarborn, DagonSigma Epsilon.

Quasarborn je, nakon kratkog perioda postojanja, već dobio status dobro poznatog i ustoličenog imena na sceni. Ovaj tehnical thrash metal sastav dolazi u Novi Sad povodom promovisanja svog drugog albuma A Pill Hard To Swallow, koji u januaru i zvanično izlazi.

Dagon je mlad novosadski bend koji svira experimental thrash metal. Publici će u toku ove večeri biti promovisan i album prvenac od strane ovog domaćina, koji drugi put nastupa u svom gradu od osnivanja. Ovaj album treba da ugleda svetlost dana u decembru tekuće godine, pod naslovom Dagon Rising.

Sigma Epsilon je thrash metal ekipa iz Beograda, koja je prvobitno nastala kao projekat formiran od članova različitih beogradskih bendova. I ova grupa će promovisati svoje aktuelno izdanje, uklesano na srpskom jeziku, a u pitanju je EP Svi putevi vode do smrti.

Cena karte za ovu manifestaciju će iznositi 300 dinara i kupovaće se u klubu na dan održavanja.

Najnovije vesti

Izdvajamo