-

NaslovnaVestiNajave koncerataPunk Petak uz SNB i Punkreas u Nišu

Punk Petak uz SNB i Punkreas u Nišu

PunkreasU petak, 11. oktobra u klubu ˝Black Stage˝ sa startom u 22 časova nastupiće novosadski ska punk bend SNB zajedno sa kolegama iz Nikšića, bendom Punkreas.

SNB (Skupljenji na brzinu) osnovan u Novom Kneževcu, ali trenutno rade u Novom Sadu. Nastali su davne 1995. godine, a svoje prve pet demo numere snimili su 2000. godine za album koji još nije izdat. Bend je menjao članove, a trenutni sastav čine trojac Ivica Petrić – gitara / vokal, Nenad Grbušić – bas, Miroslav Popov – bubnjevi. Sva trenutnim sastavom bend je 2018. izbacio album „Brzopletost“ kao i EP „Slep i Gluv“ 2016. godine i snimili su spot za pesmu „Grad“.

Punkreas je ska / hard core sastav iz Nikšića. Svoj punk zvuk šire još od 2003. godine dok svoj debitanski album „Glavom kroz zid“, a 2010. izlazi singl „Sistem nas laže“. Takođe nakon debi albuma, 2014. izbacuju album „Majmunska Posla“kao i EP „1000 Zašto 1000“ Zato 2017. godine sa novih 4 numera. Punkreas je zadnji put u Nišu nastupio na istoj lokaciji 2015. a tokom karijere imao mnogo nastupa ne samo u Crnoj Gori već i po Balkana, gde ima mnogobrojne fanove.

Nišlije će u petak imati priliku da uživaju u tročasovnoj dugoočekivanoj pank senzaciji. Ulaznice za događaj uzimaju se pri ulasku u klub po ceni od 250 din.