fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Punčke predstavljaju album "Ništa nije kako se čini" u Tvornici Kulture

Punčke predstavljaju album “Ništa nije kako se čini” u Tvornici Kulture

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

punckeŽenski indie rock trio Punčke promovirat će novi album “Ništa nije kako se čini” u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 14. svibnja.

Nakon odličnog prvijenca “Sunčano s povremenom naoblakom” koji je Punčke stavio pod povećalo, drugi album “Ništa nije kako se čini” još jednom Punčke svrstava na sam vrh regionalne scene. Kritika hvali drugi studijski uradak te snažan i iskren rock koji su predstavile Lucija, Ruby i Anja. Prepoznatljiv zvuk Punčki na ovom albumu je čvršći, a uz upečatljive tekstove, trojka pokazuju svoju vitalnost i rast.

Album “Ništa nije kako se čini” govori o objektivizaciji pojedinca, osjećajima, razmišljanjima i vlastitom rastu koji se događa svakodnevno, ali ga rijetko tko vidi. Većina ljudi tuđi trud uzima zdravo za gotovo, pa ga mnogi omalovažavaju, stoga Punčke poručuju da je potrebno zagrebati pod površinu i biti potpuno otvoren jer ništa nije kako se čini na prvu. Novi uradak je bez uljepšavanja satkan od puno više pitanja, nego odgovora. Na njemu su se Punčke potpuno otvorile i kroz svaku od deset pjesama ispričale jednu sferu svoga života.

Nastavak je to rada koji je Punčke zadnjih godina svrstao u najtraženije bendove u regiji. Na valu izlaska novog albuma Punčke će se otisnuti na koncertnu promociju po regiji, a prvi nastupi ih vide u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori. 25. ožujka Punčke su u riječkom Palachu, a zagrebačka promocija albuma održat će se 14. svibnja u Tvornici kulture.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 25 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati odvojiti 35 kn.