-

Psihomodo Pop predstavlja spot za pjesmu “Deja Vu“ i najavljuje koncert u Tvornici Kulture

Psihomodo pop Nisomnia Niš

Nakon što su nas ovog četvrtka na prepunoj ljetnoj terasi Vintage Industriala raspametili akustičnom svirkom svojih najvećih hitova i još jednom podsjetili zašto svi toliko volimo karizmatičnog Gopca i legendarne Psihiće već više od 30 godina, predstavljaju nam i novi sjajan spot za „Deja vu“ te najavljuju koncertnu promociju nadolazećeg albuma u Tvornici kulture!

Inspiracija za tekst i ovaj je put Gopcu bila jedinstvena, nepredvidiva, nezaobilazna i najposebnija – ljubav, a uz ubačene dionice sitara u aranžmanu, na trenutke nas vraćaju u „lude sedamdesete“, gdje nas je vizualno odveo redatelj Radislav Jovanov Gonzo.

„Imamo novi spot! Snimio ga je Spielberg iz Zagreba – mister Gonzo. Zove se Deja Vu. Odličan je, sve te nekaj podsjeća da si već bil tu…i to. Gonzo majstore!“, poručuje Davor Gobac.

Nakon „Ako želiš biti moja“ i „Sve će biti u redu“, trećim singlom najavljuju svoj 11. studijski album “Digitalno nebo“ te njegovu koncertnu promociju koja će se održati u subotu, 16.11. u Tvornici kulture. Early bird ulaznice po cijeni od 70 kn u prodaji su do 1.9. ili do isteka zaliha,a dostupne su u sustavu Eventima i prodajnim mjestima Eventima.

Najnovije vesti

Izdvajamo