-

Prvi Music Fest Zlatna Nit u Bosanskoj Krupi

Music Fest zlatna nit

Ultimativna zabava pred sam početak ljeta desiće se u Bosanskoj Krupi, na Music Festu Zlatna Nit, koji će ove godine po prvi put biti održan od 8. do 10. juna, u srcu prirode u Krajini.

Music Fest Zlatna Nit senzacionalnim izvođačima i bendovima ovu će festivalsku godinu otpočeti uz dvadeseti rođendan Dubioza kolektiva, bendove iz cijele regije i uz fantastične prilike za mlade i neafirmirane demo bendove, kojima će biti pružena prilika da snime svoj album i nastupaju sa velikim imenima.

Uz Dubioza kolektiv, koji na Music Festu Zlatna Nit proslavljaju svoj dvadeseti rođendan, ludu zabavu i nezaboravan juni obećavaju i S.A.R.S, Van Gogh, Opća opasnost, Helem Nejse, Zona isključenja, Divlje jagode, The Croatian Pink Floyd Show te Let 3.

Prijave demo bendova su takođe na webu, a svi koji će se takmičiti, uz odlične novčane nagrade i ručno – rađenu gitaru, dobiće priliku da snime i pjesmu sa spotom, ali i da nastupaju posljednjeg dana festivala, na velikom stage-u. Čitavu zabavu začiniće i odlični afteri, koji će poslije svakog koncerta, odličnim DJ-evima, ponuditi odličnu zabavu do jutra.

Sam festival smješten je u srcu prirode u Resortu Zlatna Nit, koji se nalazi u srcu Unsko sanskog kantonu. Prirodni ambijent te nepregledne ljepote koje se pružaju podno Grmeča, u lijepom malom gradu Bosanska Krupa, nudi pored fantastičnih koncerata i aftera, tri noći i dana lude zabave, adrenalinske aktivnosti, kao što su rafting prelijepim kanjonom Une, biciklizam brdovitom Krajinom, te hiking na okolnim planinama i uzvisinama, čija ljepota se ne može opisati riječima.

Više informacije o programu festivala, kupovini karata i smještaju, možete naći na web stranici festivala, kao i na društvenim mrežama, Instagram, Facebook, Linkedin i Twitter.

Najnovije vesti

Izdvajamo