-

Prvi Highwaystar festival 29. maja u klubu Fest

Highwaystar fest I

Bendovi Ascend, Sigma Epsilon i Sanitarium nastupiće na prvom Highwaystar festu koji se u organizaciji Highwaystar magazina održava u nedelju, 29. maja u 20h, u Klubu Fest u Zemunu.

Ascend su mlade nade heavy metala. Dolaze iz Beograda i Aranđelovca i prže domaćinski. U prilog tome ide i to da su bili učesnici Bunt festivala, te da su osvojili i nagradu publike na Beogradskom Autorskom Rok Festivalu – BARF. Uskoro će predstaviti i svoj prvi studijski materijal, te ako niste do sada bili na njihovoj svirci dođite da ih čujete dok ne potpišu za Nuclear Blast, tada će karta biti dosta skuplja.

Sigma Epsilon je beogradski (netipičan) thrash metal sastav. Na svirkama uvek prave sjajnu atmosferu i prilično su nekompromisni. Ako ne znate kako da se pripremite za ovaj nastup, poslušajte neke od njihovih pesama: „Ruka koja mrda usta“, „Svi putevi vode do smrti“ i obradu Đorđa Miljenovića „Nisam dobro“.

Sanitarium je bend koji je pokupio sve moguće festivale – Bunt, Gitarijadu u Zaječaru, Rokerijadu, Mobil Music Fest i sigurno i još neki drugi. Ono što ih karakteriše je nenormalna količina energije koju ostavljaju na bini.

Karta je 300 dinara i moći će da se kupi na ulazu.

Najnovije vesti

Izdvajamo