Prvi Belgrade Actors’ Music Festival u Garaži

Prvi Belgrade Actors’ Music Festival (BAM) okupiće 15. decembra u Garaži glumce različitih generacija. Reč je o Srđanu Žiki Todoroviću, bivšem bubnjaru EKV-a, Ivanu Jevtoviću i grupi Psihobilje.

Osim njih, beogradsku će publiku zabaviti sastav Vrooom s pevačicom i frontmenom Isidorom Simijonović. Za izbor muzike za DJ pultom biće zadužen Andrija Kuzmanović, a veče će biti obogaćeno nastupom benda Ujka Senf iz Pančeva.

„Talenat nikad ne ide sam – mnogo naših sjajnih glumaca su i talentovani muzičari, godinama unazad prisutni i na našoj muzičkoj sceni! Ideja o organizovanju ovakvog festivala rodila se upravo zbog toga. Shvatili smo da bi bilo sjajno pokrenuti festival na kojem ćemo okupiti glumce-muzičare, da na jednom mestu uživamo u originalnosti njihovog nastupa i onoga što oni kao glumci pružaju kroz muzički izraz”, kažu organizatori, dodajući kako će se potruditi da BAM postane tradicija i da iz godine u godinu bude programski bogatiji.

Od koncerta možete očekivati dobru energiju i zabavu, originalan i raznolik muzički izraz te atmosferu koja nije baš često viđena na muzičkoj sceni. Karte po ceni od 600 dinara dostupne su u Žila Shopu i Gradskom Kutku, a na dan festivala i na ulazu kluba Garaža.