-

Prva Kišobran žurka u novoj godini

KišobranOsim već dobro poznatih velikih Kišobran žurki, za svoju 15. sezonu Kišobran kolektiv najavljuje i velike planove za njihove druge programe – posebno u novootvorenom Art hubu Kula, gde se pored izložbenog programa i art shopa najavljuju novi debatni i muzički programi, posebno osmišljeni za ovaj specifičan prostor na tri sprata sat kule u Cetinjskoj ulici.

Sredinom marta u najavi je i šesto izdanje festivala Hali Gali, posvećenog najaktuelnijim muzičarima domaće alternativne scene, a sa prvim danima leta stižu i novi datumi Kišobran Piknika, koji već godinama u saradnji sa beogradskim muzejima ima za cilj da dobar provod prenese u prirodu i gradske parkove.

Na četiri bine kluba Dragstor u subotu 4. februara predstaviće se 10 izvođača, DJeva i bendova.

 Na glavnoj bini, pored Kišobran DJeva, ovaj put nastupiće mladi kantautor Luka Rajić, predvodnik novog talasa beogradskog alternativnog popa, poznat po singlovima „Ludim“ i „Ljubimo se“. 

I ovog puta nastavlja se tradicija predstavljanja mladih underground talenata u već poznatom Drugstore Chambersu, te će vam se na Kišobran Showcase bini predstaviti Cactus Fields – mlade nade iz Gornjeg Milanovca koje promovišu svoj istoimeni debi album; eksperimentalni supergroup projekat Laplander, nastao u koliziji bendova Niko Nikolić i Azza i Kapale, a binu će zatvoriti najperspektivniji DJ tvrdog klupskog zvuka, Am Hi!

Pored ovih izvođača, za DJ pultom Black Rooma biće Cosmic G i Danilo Kas, a Ice Cream Booth predvodiće Bucalo i Thinker.

Karte po pretprodajnoj ceni od 600 din su dostupne u kafiću Zaokret. Na ulazu u Dragstor cena karte će biti 800 din.

Najnovije vesti

Izdvajamo