fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Promocija novog albuma Deadly Mosha u Kragujevcu - ODLOŽENO

Promocija novog albuma Deadly Mosha u Kragujevcu – ODLOŽENO

deadly-moshKragujevački speed/trash/heavy metal bend Deadly Mosh promoviše svoj novi album “United by pain” u kragujevačkom Domu omladine 10. januara.

Nakon tri EP-a, tri split-a, dva singla i jednog albuma, kragujevački metal sastav je kraj 2014. godine obeležio još jednim studijskim albumom, “United by pain” u izdanju EBM Records iz Meksika.

Kragujevčani će svoj novi album promovisati u rodnom gradu na sceni Doma omladine sa početkom od 22 časa. Kao podrška će nastupiti bivši članovi benda, a kao specijalni gosti nastupiće oni koji su učestvovali u snimanju EP-a “Evil in the night” i albuma “United by pain”.

Kao gosti nastupaju speed/heavy metal bendovi Steel Hornet iz Kragujevca i Jenner-female iz Beograda. Specijalni gosti su Boža Friedman (Epilog, Mixed Experiment, Darkshines), Stikany Stiković (Mixed Experiment, kompozitor i aranžer), Ivan Ilić (Darkshines, producent) i Zlatko Obradović (ex-Dead Joker).

Kako su najavili organizatori, kašnjenja neće biti, a svirka će trajati do jedan sat po ponoći. Veče će otvoriti Steel Hornet u 22 časa. Nakon njih, od 22:45, na scenu stupa Jenner-female, a 15 minuta pre ponoći Deadly Mosh preuzima glavnu reč.

Cena ulaza će biti 250 dinara.

DOPUNA: Koncert je otkazan zbog porodičnih problema jednog od članova benda.