-

Promocija albuma Norman Beakera po Srbiji i regionu

Norman Beaker i njegov bend promovišu novi album „We See Us Later“ serijom koncerata po Srbiji i regionu.


Norman Beaker i njegov bend, Norman Beaker Band, održaće seriju koncerata u Srbiji u sklopu evropske turneje na kojoj promovišu novi album. Nastupaće kao bluz kvartet u klubu Mojo u Senti (3. februar), klubu Feedback u Nišu (4. februar), Gradskom kulturnom centru u Užicu (6. februar), Gimnaziji „Svetozar Marković“ u Jagodini (10. februar) i kao finale, u Domu omladine Beograda (11. februar).

Kompletna turneja je u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke.

Norman Beaker se vratio novim, senzacionalnim albumom 2015. godine albumom „Live in Belgrade“ Norman Beaker Trio instantno je osvojio sve u svetu bluza, naročito hit
numerom „Only I Got What Other Guy Want“ koja je obrela na samom vrhu internacionalnih bluz lista. Tokom 2017. Norman Biker postao je osmi Britanac u 21. veku u Blues Hall of Fame. Norman je negovao prepoznatljivi zvuk tokom čitave svoje karijere. Sarađivao je sa najvećim muzičarima bluz, rok, džez, soul i pop muzike sa obe strane Atlantika, uključujući imena kao što su Chuck Berry, Jack Bruce, Buddy Guy, Van Morrison, Lowell Fulson i B.B.

Norman Beaker se vraća novim studijskim albumom „We See Us Later“ koji je već zavredio pozitivne rezencije širom sveta. Ploča je plod rada čitavog benda, uključujući učešće maestra na saksofonu, Kima Nishikawa i virtuoza na klavijaturama Nick Steeda.

Same numere variraju od bluza i roka, preko fanka i džeza do popa. Kao gost, na albumu se pojavljuje i Larry Garner u pesmi „I Don’t Want A Lover“, kao i Steve Ellis, originalni vokal benda The Love Affair koji se pojavljuje u gospel-blues numeri „Time and Tide“.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIX, DD Tickets, FELIX Shop, TC Sremska, kao i u navedenim klubovima na sam dan koncerta.

Najnovije vesti

Izdvajamo