-

Prisoner, Unchained, Contaminated Mind i Disaster početkom marta u Beogradu

Četiri mlada beogradska metal benda održaće zajedničku svirku u beogradskom klubu Share 10. marta. Radi se o sastavima uglavnom potnatim domaćoj publici, a u pitanju su Prisoner, Unchained, Contaminated Mind Disaster.

Prisoner je nastao 28. avgusta 2011. godine pod imenom Grob. Počevši svoj rad kao cover bend, relativno brzo se upušta u autorski rad. Prvi demo, „Risen from the Grave“ je objavljen na leto 2012. godine. Zbog velikih oscilacija u postavi, prva svirka je održana tek 20. aprila 2013. godine, a u martu 2014. godine, neposredno nakon promene imena u Prisoner je objavljen i prvi potpun demo snimak u formi EP-ja, „The Upcoming Devastation“. Tokom 2014. godine je sastavljan materijal za debi album „See the Scars“, koji je ugledao svetlost dana pod okriljem izdavačke kuće Slaney Records 20. jula 2015. godine, a prvi spot benda, za pesmu „The Beast in the Mirror“ je objavljen dva meseca ranije.

Unchained je heavy metal bend iz Beograda, nastao je 2016. godine. Na svirci će uglavnom izneti svoj autorski rad sa dodatkom obrada. Nedavno je izašao njihov novi singl pod imenom „Hear The Screams“, koji će ovom prilikom biti promovisan.

Contaminated Mind je progressive speed/thrash metal sastav nastao sredinom jula 2017. godine, nakon raspada bivšeg benda Exhibition. Nakon izlaska bivšeg pevača, Nikole Simonovića, bend je tri meseca bio u potrazi za pevačem, posle čega je odlučeno da tu poziciju zauzme gitarista Dušan Milenković.

Grupa Disaster je nastala sredinom 2014. godine. Nakon odlaska gitariste iz benda, pridružio im se Aleksa Kostur, koji je ujedno preuzeo i ulogu glavnog vokala. Na repertoaru se nalaze obrade popularnih thrash metal bendova.

Ulaz za ovu manifestaciju će biti 250 dinara, a satnica će biti naknadno objavljena.

Najnovije vesti

Izdvajamo