-

Prisoner sa gostima slavi 10 godina rada

PrisonerBeogradska speed thrash metal mašinerija Prisoner slavi deset godina svog postojanja 8. maja u zemunskom klubu Fest.

Na bini će se naći i stari članovi i prijatelji benda, a repertoar će biti sačinjen od svih onih pesama o noćnim morama, čerečenju na sve četiri strane sveta, masonima, lažnim ortacima, opijanju ispred televizora i drugih koje se nalaze na našim izdanjima „The Upcoming Devastation“, „See The Scars“ i „Prisoner“, a biće i nekih novih iznenađenja.

Uz nas će ovaj nasilan bal ulepšati i naši prijatelji Ensanguinate i Stra` od Mra`.

Ensanguinate i njihov stil death metala iz kasnih 80-ih nesveti su spoj između adrenalina starog Possesseda i Morbid Angela, uz dodir zlokobnog black metala. Bend se sastoji od četiri veterana slovenačke scene, od kojih svaki iza sebe ima nekoliko priznatih izdanja i bogato iskustvo na međunarodnim pozornicama.

Nastup benda sigurno će oduševiti ljubitelje andergraund death i black metala ukrašenim brzim ritmovima, kožom i čelikom. Na set listi nalaze se pesme sa debitantskog EP-ja „Entranced by Decay“, zajedno sa materijalom koji je planiran za objavljivanje na njihovom predstojećem debiju; sve u svemu, poslednji ekser u krst već kobne 2022.

Stra` od Mra` je mladi punk metal bend koji se nedavno upustio u ovaj muzički mazohizam. Iako je u pitanju omladina, već su stigli da napišu veći broj svojih autorskih pesama, da sviraju vrlo aktivno po Beogradu i Novom Sadu, kao i da dožive da im organi (ne)reda prekidaju nastup, što u startu govori da publici omogućavaju odličan provod.

Upad je 350 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo