-

Princ afrobeata Femi Kuti & The Positive force 23. jula u Domu Omladine

Femi KutiDom omladine Beograda i Binta Sound predstavljaju veliki koncert: Femi Kuti & The Positive Force! Jedan od najvećih živih afričkih muzičara, svakako najveća zvezda afrobeata, višestruko “Grammy” nominovani, ambasador Unicefa, legendarni Femi Kuti ponovo dolazi u Beograd ovog leta!
Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u i onlajn. Ograničena količina ulaznica može se nabaviti po promotivnoj ceni od 1500 RSD. Redovna cena ulaznica iznosiće 2000 RSD.
Neumorni nigerijski umetnik Femi Anikulapo Kuti tera celu planetu da peva, pleše i razmišlja uz zvuk Afrike. Princ afrobita, veliki borac za političku i socijalnu pravdu, dosledan naslednik svoga velikog oca Felae Kutija – sve ovo su reči kojima se najčešće opisuje lik i delo čuvenog nigerijskog muzičara Femija Kutija.
Femi Kuti dolazi u pratnji svog velikog benda The Positive Force, koji, kako muzički kritičari širom sveta kažu, čine da sve izgleda kao 3 šoua u jednom. Sa Femijem na sceni, nastupaće i naš istaknuti muzičar Igor Vince i to na mestu perkusioniste, koji već više od jedne decenije nastupa i sarađuje sa Femijem Kutijem.

Najnovije vesti

Izdvajamo