fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Pridjevi, Vlasta Popić i Diskodelija na četvrtom izdanju Dozvoljenog četvrtka

Pridjevi, Vlasta Popić i Diskodelija na četvrtom izdanju Dozvoljenog četvrtka

Vlasta Popić
Vlasta Popić

U okviru četvrtog izdanja Dozvoljenog četvrtka, 14. maja u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, nastupiće tri hrvatska indie rock sastava Pridjevi, Vlasta Popić i Diskodelija.

Sve popularniji varaždinski punk-noise-pop bend, predstaviće publici pesme s aktuelnog albuma “Kvadrat”, objavljenog januara ove godine. Pridjevi, šestočlani psihodelični sastav, veoma su aktivni početkom ove godine promovišući svoje debitantsko izdanje, a nakon februarskog nastupa u Močvari, ponovo će održati koncert pred zagrebačkom publikom, ovoga puta u Vintage Industrial Baru. Četveročlani šibenski post-punk bend, Diskodelija, osnovan je 2009. godine. U dosadašnjoj karijeri imaju objavljen jedan studijski album U vremenu za izdavačku kuću Dancing Bear. Za ovu godinu pripremaju objavljivanje novog albuma.

Cena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kuna, a na dan koncerta za karte je potrebno izdvojiti 40 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Dirty Old Shopu. I ovaj koncert odvija se u organizaciji Muzika Je Zvonko Radost.