fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Premijerni nastup Chelsea Wolfe u Rijeci

Premijerni nastup Chelsea Wolfe u Rijeci

Američka kantautorka Chelsea Wolfe, nastupiće ovog leta, 1. avgusta, u Rijeci na Trsatskoj gradini.

U sastavu njene turneje po Evropi i nastupom u Rijeci, predsatviće premijerno svoj šesti album po redu Hiss Spun, sa kojim je dobila status najaktualnijeg underground izvodjača današnjice.

Ovaj nastup će biti prvi nastup u ovom delu Evrope, a u Rijeku dolazi zbog muzičkog programa Ciklus Furioza, iza kog je programski pravac Kuhinja Rijeke 2020 – Evropske prestonice kulture.

Kroz spomenuti program ovoga leta, Rijeka će ugostiti i sjajne ženske sastave, i s tim najavljuje već spomenuti novi muzički program – Ciklus Furioza, kroz koji će prisutnima ponuditi izuzetan sklop post-punk, indie rock i techno izvođača.

Ono što ih povezuje, jeste to da se radi o muzici koju stvaraju pevačice, koje pomeraju granice, sklapaju žanrove, te grade nove, uzbudljive muzičke univerzume.

Prodaja early bird ulaznica po cijeni od 105,00 kn. Ponuda traje sve do nedjelje. 6.5 Od ponedjeljka, 7.5. cijena ulaznica penje se na 125,00 kn, dok je na dan koncerta cijena 155,00 kn. Prodajna mjesta: sustav Entrio i Dallas music shop Rijeka.