-

NaslovnaVestiNajave koncerataPoznati svi hedlajneri Firenze Rocks festivala

Poznati svi hedlajneri Firenze Rocks festivala

Guns N? Roses

Novo izdanje odličnog Firenze Rocks festivala održaće se naredne godine od 14. – 17. juna u Visarno Areni, a organizatori su objavili kompletan spisak hedlajnera. 

Prve festivalske večeri glavne zvezde biće bend Foo Fighters koji važe za jednu od najvećih koncertnih atrakcija trenutno, a ove godine objavili su deveti studijski album „Concrete and Gold“.

Veoma uspešna turneja „Not In This Lifetime“ sastav Guns N’ Roses nastavlja se naredne godine u Evropi, a jedna od stanica 15. juna biće i Firenca. Tokom 2016. i 2017. godine ova turneja rasprodala je više od tri miliona ulaznica, a tome je doprinela činjenica da su se Gunsi skoro okupili u klasičnoj postavi. Bend i dalje predvodi Axl Rose, a tu si i Slash na solo gitari, Duff McKagan na basu, Dizzy ReedMelissa Reese na klavijaturama, bubnjar je Frank Ferrer dok ritam gitaru svira Richard Fortus

U subotu, 16. juna hedlajneri će biti engleski hevi metal velikani Iron Maiden, koji će se narednog leta otisnuti na veliku evropsku turneju, a završne festivalske večeri nastupaće Ozzy Osbourne dok će kao predgrupe svirati Judas Priest i Avenged Sevenfold.

Ulaznice za prva dva dana koštaju po 70 evra, odnosno po 80 evra za fan pit, dok vikend karte koštaju po 55 evra, odnosno po 65 evra za fan pit.