-

NaslovnaVestiNajave koncerataPoznati gosti na koncertu Stone Soura u Sofiji

Poznati gosti na koncertu Stone Soura u Sofiji

Na koncertu poznate alternative metal grupe Stone Sour u Sofiji, 27.juna, nastupiće i specijalni gosti – bendovi Nothing More i Dash The Effort.

Nothing More je američki alternative rock sastav koji je za kratko vreme postao popularan u Americi i šire, osvajajući publiku brzinom svetlosti. U okviru ove turneje promovisaće novo izdanje iz 2017. godine „The Stories We Tell Ourselves“ za koji su dobili čak 3 nominacije za Grammy nagrade i to za najbolji rock album, za najbolji rock nastup i za najbolju rock pesmu (za hit singl „Go to War„). Trenutnu postavu benda čine: Jonny Hawkins – vokal, Mark Vollelunga – gitara, Daniel Oliver – bas i Ben Anderson – bubanj. Momci su aktivni već 15 godina i imaju 3 samostalno producirana izdanja i 2 za izdavačku kuću Eleven Seven.

Dash The Effort je bugarski progressive/metal core sastav nastao u Sofiji 2011.godine. Debitantski EP „Polar Dawn“ izdali su 2015. godine, a prvo dugosvirajuće izdanje „Decadence“ izašlo je aprila. Dash The Effort je prvi bugarski bend koji je svirao na legendarnom Wacken Open Air festivalu 2015. godine, a binu su delili sa imenima kao što su Unearth, Blind Guardian, Jinjer, i mnogi drugi. 26. aprila objavili su spot za numeru „Origins“ sa novog izdanja.

Domaćini Dash The Effort će otvoriti nastup, a sve informacije u vezi sa koncertom možete videti ovde. Organizatori poručuju da nema problema sa kupovinom elektronskih karata iz Srbije, kao i da će biti obezbeđen dovoljan kontigent za prodaju na ulazu.

Na sajtu Ticketportala u ponudi su i komplet koji uključuje ulaznicu i najnoviji CD Stone Soura, kao i VIP paketi, od kojih je najatraktivniji onaj koji će 6 najbržih fanova odvesti na binu, odakle će ispratiti prve 3 numere hedlajnera.