-

NaslovnaVestiNajave koncerataPoznata satnica koncerta bendova Deca Apokalipse, Iskaz, D Zoo i Brat

Poznata satnica koncerta bendova Deca Apokalipse, Iskaz, D Zoo i Brat

Kao što smo već najavili, Deca Apokalipse nastupaju u Klubu Doma omladine Beograda u subotu, 10.februara zajedno sa sjajnim gostima.

Koncert počinje u 20 časova, što znači da će od tad vrata Kluba biti otvorena. Prvi na binu izlazi Brat u 20:30. Nakon njih nastupa D Zoo od 21:15, a Iskaz počinje u 22:10. Veče zatvaraju Deca Apokalipse svojim nastupom od 23:10.

Pored toga što u subotu koncertno promovišu svoju poslednji singl „Zalog Večnosti“, Deca Apokalipse će i snimiti deo koncerta zarad video spota za ovu pesmu na kojem rade više od godinu i po dana. Iako je spot mogao da se pojavi i pre koncerta, momci iz benda su rešili da sačekaju ne bi li zabeležili i trenutke ove večeri. Spot za „Zalog Večnosti“ možemo očekivati već od sledećeg meseca.

Deca Apokalipse su bend koji svojim pristupom kako muzici tako i tekstovima ne ostavlja nikog ravnodušnim. Od prvog pojavljivanja na domaćoj sceni privukli su pažnju na sebe originalnošću i jedinstvenim spojem raznih muzičkih pravaca i žanrova u jednu integralnu celinu. Nakon prvog albuma „Era papirnih grobova“, koji je pobrao odlične kritike i publike i medija, Deca objavljuju EP pod nazivom „Zalog Večnosti“, koji će se pojaviti pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media. Na ovom EP-u će se naći i nesvakidašnji četrnaestominutnii singl po kojem EP i nosi naziv „Zalog Večnosti“.

Iskaz je renomirani bend sa desetogodišnjim stažom koji iza sebe ima četiri studijska albuma i nebrojeno festivalskih i klupskih nastupa u Srbiji i regionu. Svojom fuzijom hip-hop-a, funk-a, hard-core-a i mnogih drugih muzičkih pravaca, doprli su do mnogobrojne publike koja je uvek „dodatni“ član na njihovim nastupima.

D Zoo je subotički bend sa dva studijska albuma izdata za Nocturne Media kao i brojnim učešćima na koncertima i festivalima od kojih je najznačajnija pobeda na Zaječarskoj gitarijadi koja im je donela snimanje drugog albuma, kao i generalni proboj na srpskoj sceni. U svojoj muzici kombinuju razne žanrove, a tekstovi benda su inspirisani urbanim temema sa kritičkom analizom stvarnosti.

Brat je užički bend inspirisan punk i hard-core muzikom koji je sve više prisutan na domaćoj sceni. Nakon mnogo koncerata i tri demo snimka, planiraju i realizaciju prvog studijskog albuma. Svoj dosadašnji rad će predstaviti i na ovom beogradskom koncertu.

Karte za koncert u pretprodaji možete nabaviti na svim blagajnama Eventima po ceni od 500 dinara. Na dan koncerta cena karte će iznositi 700 dinara.