-

NaslovnaVestiNajave koncerataPoznat muzički program Beogradskog Manifesta

Poznat muzički program Beogradskog Manifesta

KerberDrugo izdanje manifestacije Beogradski Manifest biće održano od 27. do 29. maja. Pored mnogobrojnih interesantnih aktivnosti za decu i odrasle, svake večeri se sve pretvara u veliki muzički festival, jer će na Culture shock bini biti održani brojni koncerti renomiranih bendova različitih muzičkih pravaca, a Tradicional bina će biti rezervisana za izvođače tradicionalne i etno muzike. 

Prvog dana, u petak 27. maja, na Culture shock bini nastupiće finalisti Bunt Rok festivala: Velar, Degeneza, Empathy SoulProject, White City Massive, Larska, MicroWave, Irvas, Aeleback i Sprž, a nakon njih na bini će se smenjivati Kora, Viva Vox, Neverne Bebe i Bvana iz Lagune & Neznani Ludaci. Na Tradicional bini nastupiće Garavi Sokak i Grupa NIT.

Drugog dana, u subotu 28. maja, na Culture shock bini svirke će, u borbi za finale Bunt Rok festivala, održati: Tri kapljice, Svemirci, 11 Minuta, dreambirds, Doručak na Travi, Fanki Stanje Uma, Kim Tamara, In Absentias, Phobos, The Socks, The Slack, Zigot i Real Danger. Posle njih nastupiće Dingospo Dali, Hurleur, The Frajle, Atomsko Sklonište i E-Play. Tradicional bina rezervisana je za Danijelu Veselinović i Kal.

Poslednjeg, trećeg dana, u nedelju, 29. maja Culture shock bina biće domaćin za bendove S.K.A., RNDM, Rok U Ponoć, No@no, Treća Smena, Revolt X i Slonz, kao i Vrane Kamene, The Texas Flood, Kerber i Sajsi MC. Na Tradicional bini nastupiće Balkanika i Crne Mambe.

Trodnevne ulaznice mogu da se nabave po ceni od 999 dinara.

Save

Save