-

Naslovna Vesti Najave koncerata Poznat muzički program Beogradskog Manifesta

Poznat muzički program Beogradskog Manifesta

KerberDrugo izdanje manifestacije Beogradski Manifest biće održano od 27. do 29. maja. Pored mnogobrojnih interesantnih aktivnosti za decu i odrasle, svake večeri se sve pretvara u veliki muzički festival, jer će na Culture shock bini biti održani brojni koncerti renomiranih bendova različitih muzičkih pravaca, a Tradicional bina će biti rezervisana za izvođače tradicionalne i etno muzike. 

Prvog dana, u petak 27. maja, na Culture shock bini nastupiće finalisti Bunt Rok festivala: Velar, Degeneza, Empathy SoulProject, White City Massive, Larska, MicroWave, Irvas, Aeleback i Sprž, a nakon njih na bini će se smenjivati Kora, Viva Vox, Neverne Bebe i Bvana iz Lagune & Neznani Ludaci. Na Tradicional bini nastupiće Garavi Sokak i Grupa NIT.

Drugog dana, u subotu 28. maja, na Culture shock bini svirke će, u borbi za finale Bunt Rok festivala, održati: Tri kapljice, Svemirci, 11 Minuta, dreambirds, Doručak na Travi, Fanki Stanje Uma, Kim Tamara, In Absentias, Phobos, The Socks, The Slack, Zigot i Real Danger. Posle njih nastupiće Dingospo Dali, Hurleur, The Frajle, Atomsko Sklonište i E-Play. Tradicional bina rezervisana je za Danijelu Veselinović i Kal.

Poslednjeg, trećeg dana, u nedelju, 29. maja Culture shock bina biće domaćin za bendove S.K.A., RNDM, Rok U Ponoć, No@no, Treća Smena, Revolt X i Slonz, kao i Vrane Kamene, The Texas Flood, Kerber i Sajsi MC. Na Tradicional bini nastupiće Balkanika i Crne Mambe.

Trodnevne ulaznice mogu da se nabave po ceni od 999 dinara.

Save

Save