-

Poznat kompletan program Frogville Festa

Drum 'N' Zez

Organizatori Frogville Festa koji se ove godine održava 23. juna u Žablju objavili su kompletan spisak učesnika koji će ovog leta nastupati u ovom vojvođanskom mestu.

Šesto izdanje Frogvilla ugostiće izvođače kao što su Ras Milenko, The Petting Blues Band, Mutant Urban Dance Ansambl, Fiskalni Račun, Neprijatelj Prelazi Zeku, Drum ‘N’ Zez, Anger As A Gift i Cheeka & Baloo

Frogville Fest je muzički projekat koji je nastao 2012. godine kao mali koncert u organizaciji skupine entuzijasta i zaljubljenika u muziku, koji su želeli da daju svoj doprinos muzičkoj i festivalskoj sceni Žablja, Vojvodine i Srbije.

Oni su 2016. godine proslavili pet godina rada, tokom kojih su pored koncerta organizovali muzičke radionice, tribine, otvoreni bioskop i druge aktivnosti, a u sklopu muzičkog programa imali su prilike da ugoste neke od velikih imena sa domaće muzičke scene kao što su Orthodox Celts, Irie FM, Zbogom Brus Li, Who See, Bjesovi, Atheist Rap, Stereo Banana, Muzika Poludelih, Wolfram, kao i veliki broj manje afirmisanih imena.