-

Poznat kompletan program drugog izdanja Let’s Rock festivala

Lika KoloradoPoznata su imena svih izvođača – njih ukupno 22 – koji će nastupiti na tri pozornice šibenske Tvrđave sv. Mihovila tokom dva dana, 21. i 22. juna, na drugom izdanju festivala Let’s Rock!

Već objavljenim imenima pridružuje se niz muzičara kojima će ovo biti premijerni nastup u Šibeniku – Lika Kolorado, Mark Mrakovčić, Pitaj klince, Reper iz sobe, White on White i Žen, a prvi put ikada pred publikom uživo nastupiće dvojac marisol. Među zidinama tvrđave sviraće i jedan od najzanimljivijih eksperimentalnih sastava na regionalnoj sceni, Doringo te Je Veux, odnosno Željka Veverec, čiji je debitantski album ove godine nominovan za tri Porina.

Lokalnu scenu predstavlja duo Magul, odnosno jedan od najboljih šibenskih gitarista, Ante Prgin koji je snage udružio sa Božidarom Bilušićem, te festivalski povratnici The Fogsellers čiji je prošlogodišnji nastup prvog dana leta (ironično!) prekinula kiša.

Uz navedene, već je najavljeno da će na tvrđavi u susret letu svirati i Boris Štok, Kensington Lima, Kozmodrum, Mary May, M.O.R.T., nemanja, Peki Pele, ROLO, Sfumato, Sun U i The Siids.

U PRODAJI I JEDNODNEVNE ULAZNICE

Sa objavom kompletnr liste izvođača u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice po ceni od 130 kuna, koje su dostupne od petka, 28. maja, preko Eventima (online i na prodajnim mestima), te u City Pointu šibenskih tvrđava gde članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta pri kupovini ulaznica. Na istim mestima su dostupne i festivalske ulaznice po ceni od 200 kuna.

Najnovije vesti

Izdvajamo