-

Poznat kompletan koncertni program Zagreb Beer Festa

pips chips and videoclips pipsi MSU Muzej Suvremene Umjetnosti Zagreb Hrvatska slike koncert fotografije galerija riper ripper dubravko ivanišNakon što su ranije potvrđena prva glazbena imena koja će od 18. do 21. svibnja nastupiti na Zagreb Beer Festu, sada je otkriven i čitav koncertni program ovogodišnjeg izdanja najvećeg zagrebačkog open-air festivala.

Na festivalsku pozornicu smještenu u Parku dr. Franje Tuđmana stat će više od dvadeset regionalnih glazbenih imena, koja predvode PipsChips&Videoclips, jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti, Daleka obala, splitske ikone koje su prošle godine potvrdile ponovno okupljanje i novi autorski materijal, Alen Vitasović, legendarni istarski glazbenik čiji nastupi su sinonim za feštu, Silente, dubrovački bend koji je oduševio publiku aktualnim albumom “IV” te Krankšvester i Grše, vodeće domaće trap i rap ikone. 

Uz njih, popisu izvođača koji će nastupiti na Zagreb Beer Festu pridružuju se i sve zamjećeniji šibenski rock bend BluVinil, vodeća domaća indie-pop kantautorica Bad Daughter, trap kolektiv 2xŠihta, makedonski eklektični kolektiv Funk Shui, mladi beogradski indie-synth pop trio dram, vodeće regionalno rock’n’roll ime nove generacije Keni nije mrtav, zagrebački indie-rockeri Tidal Pull te istaknuti domaći pjevač, multiinstrumentalist i producent Elvis Sršen.

Ranije su potvrđeni i nastupi alt-rockera Artan Lili, koji su prošle godine obilježili i deset godina djelovanja, pop/r&b glazbenice i autorice Miach, dobitnice nagrade Cesarica Hit listopada za pjesmu “NLO”, rock dua i dobitnika Rock&Off nagrade Djeca!, synth-pop trija pocket palma, rock benda Orvel, pop-punk dvojca Luzeri, kojeg čine Goca RIP iz Kuku$a i Dipsi iz Buntaija, indie-disko-pop punkera Peki Pele te benda Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute bend).

S istaknutim koncertnim programom i bogatom ponudom više od 180 vrsta piva iz asortimana inudstrijskih i craft pivovara, Zagreb Beer Fest će ponovno pretvoriti središte grada u omiljenu destinaciju svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja.

Više od stotine tisuća posjetitelja bili su dio dosadašnjih izdanja ovog najvećeg zagrebačkog open-air festivala, koji se oblikovao u jedno od najomiljenijih i najiščekivanijih proljetnih događanja u Zagrebu i okolici. Šesto izdanje Zagreb Beer Festa, ove će se godine održati od 18. do 21. svibnja, a ulaz će kao i svake godine do sada, biti besplatan. Sve informacije i novosti o festivalu možete pratiti na službenoj Instagram stranici.

Najnovije vesti

Izdvajamo