-

NaslovnaVestiNajave koncerataPovratnički koncert Bas i Stege u Pančevu

Povratnički koncert Bas i Stege u Pančevu

Posle skoro godinu dana od poslednjeg koncerta u Pančevu, bend Bas i Stega se vraća u Dvoranu Apolo u subotu, 28. januara.

Ovo će biti drugi po redu koncert benda u 2017. godini u koju je četvorka krenula u novoj postavi i obogaćenom konceptu. Bend je bogatiji jer se krajem prošle godine vratio bubnjar Siniša Stupar, Prof. Dr. Stevan Đorđević je ovoga puta basista a na synthu i efektima bendu se priključila Marina Grujić. Bend poručuje da očekuju “dobru atmosferu i duboko putovanje“.

Na koncertu će nastupiti sa gostima, bendom Transeen i Sanom Garić. Sana Garić će sa svojim bendom predstaviti  pesme sa svog novog albuma “Svet za nas”, kao i pesme Xanaxa sa prethodnog albuma u novim aranžmanima. Album “Svet za nas” sadrži i  numere “Reč iz filma”, “Cvet na vodi”, i “Tajna” koje su originalno objavljene pod imenom “Xanax”,i koje su jasno najavile promenu zvuka benda u odnosu na zvuk prvog albuma. Zajedno sa Sanom (vokal, klavijature) nastupiće: Luna Škopelja – klavijature,  Marija Nikolić – klavijature,  David Popović – bubanj, Nebojša Mrđenović – čelo.