-

NaslovnaVestiNajave koncerataPovratak niškog benda Danilov doživljaj Beča

Povratak niškog benda Danilov doživljaj Beča

danilov doživljaj bečaNakon 11 godina pauze, niški sastav Danilov doživljaj Beča je ponovo aktivan i vraća se koncertnim aktivnostima. Miljenici publike su objavili novu pesmu i zakazali koncert za kraj juna u Nišu.

Bend je u međuvrenu, ovih 11 godina stidljivo obradovao fanove sa singlovima “Mi plačemo” i “Pada Mrak” gde gostuje Dejan ilijić iz sastava Eyot. Prošle nedelje se na društvenim mrežama pojavila i nova numera pod nazivom “Mesec je ljut”.

Koncert grupe Danilov doživljaj Beča sa gostima održaće se u subotu 22. juna u niškoj Banovini sa početkom od 22h.

U razgovoru sa, gitaristom i vokalom benda, Nikolom Ristićem saznajemo: “Snimili smo praktično ceo drugi album, pa će ovaj niški koncert biti na neki način i promocija tih novih pesama, koje nikada nigde nismo uživo odsvirali. U studiju smo imali veliki broj gostiju pa će ovo biti prilika da se svi skupimo i podsetimo starih pesama, ali i predstavimo publici nove. Nakon koncerta u Banovini, bend će nastupati u gradovima širom Srbije, pa je ovo i poziv na saradnju organizatorima”.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500 dinara u Julijan Djupon, Truba Kafe i Vintage Shop. Ako budu ostale, cena karti će na dan koncerta biti 700 dinara i moći će da se kupe na ulazu u Banovinu.