-

Porto Morto donosi PORTOPOP show experience u Tvornicu kulture

Porto Morto PortoPop

Progresivni pop bend Porto Morto ima jedno od najboljih regionalnih izdanja 2021. S albumom „Portopop“ dolaze u Tvornicu kulture 12. ožujka.

Bit će to prava prilika da Porto Morto još jednom pokaže svoj prepoznatljiv, naglašen i u detalje razrađen zvuk. Svoj novi album, ali i eru benda, predstavit će s pjesmama s novog albuma „Portopop“.

“Odlučili smo se za nešto moderniju/’popastiju’ produkciju, koju smo se trudili istražiti i inkorporirati u dosadašnji umetnički izraz, ne bi li estetski postigli nama zanimljiv zvukovni prostor, koji je negde između performansa benda i kompjuterskog uprogramiravanja, a stilski između popa, trepa, fanka, soula, diska… Mi to zovemo Portopop”, poručio je Porto Morto.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 60 kuna, a na dan koncerta bit će 80 kuna. Mogu se kupiti online na CoreEvent i – od 31. siječnja – u Zagrebu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Drito baru.

Na ulazu je potrebna digitalnu EU COVID potvrda, ovlašteni rezultat negativnog antigenskog testa ne starijeg od 48 sati ili dokaz o preboljenju u posljednjih šest mjeseci. Na ulazu neće biti testiranja.

Najnovije vesti

Izdvajamo