-

Naslovna Vesti Najave koncerata Pored ZG Calling, John Newman i na Belgrade Calling festivalu

Pored ZG Calling, John Newman i na Belgrade Calling festivalu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

John NewmanEngleska soul zvezda i jedan od najtraženijih pevača današnjice John Newman nastupiće u sredu 22. juna na Tašmajdanskom stadionu kao headliner prvog dana Belgrade Calling festivala.

Singlovi „Love Me Again“, „Losing Sleep“, „Out Of My Head“ i „Cheating“ kao i rad sa sastavom Rudimental na hitovima „Not Giving In“ i „Feel The Love“ ili “Blame” s Calvinom Harrisom s kojim je osvojio svetske top liste, svi zajedno imaju više od milijardu pregleda na YouTubeu.

John Newman će u Beogradu premijerno predstaviti svoj novi album “Revolve” koji je objavljen krajem prošle godine i nasledio je njegovo debi izdanje “Tribute”, prodato u platinastom tiražu. Novi album je nastao nakon Johnovog preseljenja u Los Anđeles, a boravak u Americi ga je dodatno inspirisao u pisanju i komponovanju numera. “Revolve” se vrti oko novog koncepta, novog osećaja i stila – on je odvažan, jednostavan i moćan i donosi zvuk slomljenog srca, ali i ljubavi, slobode i uzbuđenja.

Početak prodaje ulaznica planiran je za 22. februar 2016 na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs po sledećim kategorijama:

  • Parter – 1.990, 00 dinara
  • Tribine – 2.500, 00 dinara
  • Fan Pit – 3.000,00 dinara