fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Pojedinačne ulaznice za Nišville u prodaji od 1. aprila

Pojedinačne ulaznice za Nišville u prodaji od 1. aprila

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

Prodaja pojedinačnih ulaznica za Internacionalni niški jazz festival „Nišville 2018“, koji se po 35. put održava od 9. do 12. avgusta na niškoj Tvrđavi, počinje 1. aprila.

Od nedelje, 1. aprila u prodaji će biti i pojedinačne ulaznice za tribine po ceni od 1.500 dinara, kao i ulaznice za VIP tribinu – VIP kompleti po ceni od 4.000 dinara i VIP pojedinačne ulaznice koje će koštati 2.000 dinara.

Komplet ulaznica po promo ceni od 2.000 dinara moguće je kupiti do kraja marta a od 01. aprila cena kompleta biće 2.500 dinara. Komplet ulaznica će i ove godine važiti za Midnihgt Jazzdance stage, na kome će nastupiti eminentni svetski i domaći DJ-evi i producenti, kao i za većinu pratećih programa festivala.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim u Srbiji i inostranstvu, kao i online.

Organizatori naglašavaju da svaka ulaznica važi za jednu osobu. Karta se na ulazu poništava i umesto nje se dobija narukvica.

Internacionalni niški jazz festival „Nišville 2018“, po 35. put održava se od 3. do 12. avgusta na niškoj Tvrđavi, dok će glavni festivalski program trajati od 9. do 12. avgusta. Rekordnih 1000 učesnika izvešće 250 programa na 20 stejdževa i scena. Na ovogodišnjem Nišvilu, između ostalih, nastupiće: Gipsy Kings, Lisa Simone, Inner Circle, Omarr Hakim, Matt Bianco i mnogi drugi.