-

Pogonbgd i Po kratkom postupku u Festu

Pogonbgd Arsenal Fest KragujevacPank rok bendovi Pogonbgd i Po kratkom postupku nastupiće, u petak, 23. decembra u zemunskom klubu Fest. Početak koncerta zakazan je za 21h, a ulaznice po ceni 600 dinara moći će da se kupe na dan koncerta, na ulazu kluba.

Beogradski pank rok sastav Pogonbgd nastao je 2004. godine, iza sebe ima tri studijska albuma U samoodbrani (2011.), Moji heroji (2012.), Pogonophobia (2017.) i dva singla (Armija, Blok rok). Osim toga, Pogon je zajedno sa bednovima Kamene kare i Napalm job, bio deo kompilacije Trostruki prelom. U prethodnih 18 godina bend se istakao jakim i iskrenim tekstovima, u kojima dominira ulična tematika, kao i energičnim koncertima ispunjenim euforičnom atmosferom i horskim pevanjem.

Kao specijalni gosti za ovu priliku nastupiće bend Po kratkom postupku. Ovaj loud ‘n’ dirty punk ‘n’ roll bend, kako sebe opisiju, nastao je 2002. godine u Beški. Do sada su objavili nekoliko izdanja: Iz prve ruke (2009.), Sve po spisku (2012), U raskoraku (2014.) i Slika i Neprilika (2018.); i održali veliki broj klupskih i festivalskih svirki u Srbiji i regionu.

Za ovu priliku oba benda pripremila su set liste stastavljene od najznačajnijih pesama nastalih u prethodnom (skoro) dvodecenijskom radu. Za sve ljubitelje kvalitetne svirke i jedinstvenog pank zvuka, klub Fest je, 23. decembra, prava adresa.

Najnovije vesti

Izdvajamo