-

Naslovna Vesti Najave koncerata Počinje prodaja ulaznica za koncert Bjesova u Nišu

Počinje prodaja ulaznica za koncert Bjesova u Nišu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

BjesoviUlaznice za niški koncert Bjesova biće puštene u prodaju u sredu, 11. maja.

Kao što je već najavljeno, gornjemilanovački Bjesovi nastupiće u Nišu u subotu, 28. maja u dvorištu Univerziteta (Banovina) sa početkom od 21 sat. Biće ovo njihov prvi samostalni koncert u gradu na Nišavi posle punih 10 godina. Da podsetimo, poslednji samostalni koncert Bjesovi su održali u Nišu 17. marta 2006. godine u holu Građevinsko-arhitektonskog fakulteta.

Povodom predstojećeg koncerta, pevač i frontmen benda Zoran Marinković Marinko je poručio: “Veoma mi je drago što ćemo ponovo nastupiti u Nišu, jer zaista dugo nismo bili, a znamo da nas ljudi tamo jako vole, kao i mi njih. Koncerti u Nišu su za nas uvek veoma emotivni i puni energije, jer su Nišlije poznate po svom temperamentu, srdačnosti i toplini. Neke od najboljih koncerata održali smo baš u Nišu. Obzirom da nas dugo nije bilo, provešćemo publiku kako kroz one stare pesme, tako i kroz naše najnovije radove i potrudićemo se da napravimo koncert koji će se dugo pamtiti “.

Karte po ceni od 500 dinara moći će da se kupe u CD Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shopu (TPC Kalča-prizemlje) i turističkoj agenciji Big Star (Cara Dušana 65). Na dan koncerta cena ulaznice će iznositi 600 dinara.