Počinje prodaja ulaznica za koncert Bjesova u Nišu

Bjesovi, Repetitor Provetravanje festival Devet Dev9t Ziglana fotografije slike galerija

U prodaji su ulaznice za koncert kultnog gornjomilanovačkog sastava Bjesovi, koji nastupaju u Nišu u subotu, 2. oktobra u dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21 sat. Biće ovo njihov prvi koncert u gradu na Nišavi posle punih 5 godina, kada su nastupili u istom prostoru.

Bend pod imenom Bjesovi postoji od 16. jula 1990. tj. od prve večeri prve čačanske gitarijade, kada su pobedili i od novca od nagrade snimili svoj prvi album. Od tada je prošlo preko 30 godina, a antologijski albumi koji su usledili, brižljivo osmišljeni nastupi, mnoštvo koncerata, velika medijska pažnja, kao i prepoznatljivi i lični tekstovi, obezbedili su Bjesovima kultni status među publikom.

Po rečima frontmena benda Zorana Marinkovića, Bjesovi, iako stabilno oslonjeni na teški rok, žanrovski su ipak teško uhvatljivi, a njihove pesme su deo autobiografske priče o genezi jedne duše.

Svaki koncert Bjesovi sviraju u svom maniru – čvrsto i uverljivo, i atmosferu neretko dovode do usijanja uz ogromne erupcije emocija publike, koja opijena Marinkovićevom harizmom deluje kao da je u transu.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara su u prodaji i mogu se kupiti u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza), kao i u pivnici Nemir (Učitelj Tasina 17). Na dan koncerta cena će biti 1200 dinara.

Prema aktuelnim merama, nikakve potvrde neće biti potrebne za ulaz, jer će koncert biti organizovan sa smanjenim kapacitetom Banovine.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde