-

NaslovnaVestiNajave koncerataPlanet Of Zeus naredne srede u Vranju u sklopu Factory Festa

Planet Of Zeus naredne srede u Vranju u sklopu Factory Festa

Planet of Zeus

Planet Of Zeus, jedan od najvećih grčkih bendova, će u okviru turneje “Loyal To The Pack” nakon Zagreba, Novog Sada i Beograda posetiti i Vranje. Pomalo neverovatno za ljude sa juga Srbije s obzirom da je Vranje daleko od centara većih desavanja.

U Sali Omladinskog Saveza u Vranju u sredu 7. decembra se održava treci po redu Factory Fest na kome će pomenuti bend nastupiti kao hedlajner.

Osim njih, vranjanci ce imati priliku da slušaju domaćine Mud Factory koji će na festivalu premijerno izvesti nekoliko pesama sa predstojećeg albuma na kome vredno rade.
Drioma iz Kumanova je stoner/sludge bend sa ženskim vokalom i njima će ovo biti prvi nastup u Vranju. Bend uskoro ulazi u studio da snimi album prvenac koji će predstaviti vranjskoj publici. Fluid Underground je alt/rock bend iz Vlasotinca koji iza sebe imaju tri studijska albuma, jedno EP izdanje, a trenutno su u studiju i uveliko privode kraju novi album naziva “Antimajka”.

Ulaznica ima još uvek i mogu da se nabave u Vranju u Cafe-baru The Riff po ceni od 400 dinara, dok će na dan festivala biti po ceni od 500 dinara.