Pips, Chips & Videoclips za Novu godinu u Vintage Industrialu


Pips, Chips & Videoclips vraćaju se u Vintage Industrial i to na finalni koncertni datum 2018. Nakon prošlogodišnjeg trodnevnog božićnog koncerta na istom mjestu, 31. prosinca, proslavit će ulaz u 2019. godinu.

Velika karijera ovog benda mogla se naslutiti već po prvom pojavljivanju u javnosti 1992., kada je njihov nastupni singl, navijačka himna “Dinamo ja volim”, srušio sve rekorde slušanosti i postao neprikosnoveni hit godine. Prvi je album “Shimpoo Pimpoo”, izdan krajem 1993., bio stilski krajnje raznovrstan materijal, u rasponu od kabaretskog popa do žestokog punka te je iznenadio i zbunio mnoge; trebalo je vremena da se publika navikne na eklektičan autorski stil benda, karakterističan većini kvalitetne pop glazbe devedesetih. Širok raspon utjecaja Pips, Chips & Videoclips nikada nisu skrivali, i ta je karakteristika, uz specifičnu Ripperovu poetiku, do danas ključna u prepoznavanju vrijednosti benda.

Dvadeset pet godina kasnije, sa sedam studijskih albuma iza sebe, Pipsi su 2018. popunili novim singlovima. Posljednji od njih zove se “Kung Fu lekcije”, a nastavlja niz započet s “K1” pa “Tek da nas podsjeti” i predzadnji singl “3PM”.

Karte su u prodaji u Grifu / Vintage Industrialu (Savska 160) i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde