-

NaslovnaVestiNajave koncerataPips, Chips & Videoclips u beogradskom Elektropioniru

Pips, Chips & Videoclips u beogradskom Elektropioniru

Kultni hrvatski bend Pips, Chips & Videoclips stiže u Beograd 3. decembra.

Poznati hrvatski pop-rock sastav na sceni je još od početka 1990-ih, a svoj premijerni nastup u klubu Elektropionir održati će prve subote u listopadu, s početkom u 21 sat.

Bend iduće godine bilježi 25 godina postojanja, tijekom kojih su objavili osam albuma. Zadnji album „Walt“ koji je izašao 2013. godine osvojio je prestižnu nagradu Porin. Još važnije priznanje dobio je kada je uvršten u najbolje albume 2013. godine po izboru Balkanrocka.

Pipsi trenutno rade na novom albumu i promoviraju „Songbox“ – 25 notnih zapisa za klavir, gitaru i vokal. „Songbox“ je zbirka popularnih pjesama iz njihove karijere bogato opremljena ilustracijama i prigodnim osvrtima osoba iz javog života. Nastup u Elektropioniru biti će presjek pjesama iz bogate karijere, a ako vas zanima što vas očekuje, frontmen benda Dubravko Ivaniš kaže: „Dođite bit će normalno i sve baš kako treba stignite s rukama u vis ne bojte se nitko i ništa neće zajebat vječnost za trenutak sve stane u gig samo tebi svira bend samo tebi svira Pips!“

Ulaznice se mogu kupiti u Slikarici i Zaokretu. Cijena u pretprodaji je 700 dinara, a na ulazu 900.

Save