-

NaslovnaVestiNajave koncerataPeter Murphy umesto rasprodatog DOB-a ide u Hangar - još ulaznica u prodaji

Peter Murphy umesto rasprodatog DOB-a ide u Hangar – još ulaznica u prodaji

Legendarni muzičar Peter Murphy održaće beogradski koncert 9. novembra (21:00) u prostoru Hangara (Žorža Klemansoa 39, Luka Beograd), umesto prvobitno planirane dvorane „Amerikana“ Doma omladine Beograda.

Murphy dolazi u Beograd u okviru turneje „40 Years of Bauhaus Ruby Celebration Feat. David J“, a sve ulaznice za planirani koncert u DOB-u rasprodate su pre nekoliko dana, odnosno mesec i po meseca unapred.

Usled velikog pritiska brojnih fanova i uopšte zbog izuzetnog interesovanja publike (u Beogradu će biti jedini koncert Petera Murphy-ja u regionu i očekujemo dolazak velikog broja posetilaca iz susednih zemalja), a imajući u vidu zauzetost drugih koncertnih prostora u gradu, organizator je bio primoran da prebaci koncert u veći prostor Hangara.

Sve ulaznice prvobitno kupljene za koncert u DOB-u važe i za koncert u Hangaru, odnosno nije ih potrebno menjati.

IZUZETNO VAŽNO! Dodatni kontigent ulaznica za beogradski koncert Peter Murphy-ija u Hangaru po ceni od 2.400 dinara od 2. oktobra je prodaji preko mreže Eventim. Molimo sve zainteresovane da požure sa kupovinom ulaznice, kojih nema mnogo i njihov broj je ovaj put konačan, a ponovo se očekuje rasprodat koncert.