fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Peter Hook izvodi Joy Division na SuperUho festivalu

Peter Hook izvodi Joy Division na SuperUho festivalu

Peter Hook, former New Order bass playerNa ovogodišnjem SuperUho festivalu, koji se održava u Primoštenu nastupiće i Peter Hook. Basista grupa Joy Division i New Order sa svojim bendom The Light će na nastupu u okviru ovog festivala odsvirati pesme sa albuma Joy Divisiona “Closer” i “Unknown Pleasures”.

Ove godine navršava se četrdeset godina od osnivanja Joy Divisiona, a još od 2010. Peter Hook izvodi pesme ovog kultnog sastava, čiji je i sam bio član. Kada se navršilo trideset godina od smrti Iana Courtisa, Peter i The Light su u njegovu čast održali koncert u Mančesteru odsviravši oba albuma Joy Divisiona, a od tada kreće turneja i po celom svetu.

Karte za SuperUho po cijeni od 220 kuna mogu se kupiti do 18.6. nakon čega će im cena biti 250 kuna. Ulaznica za kamp do istog datuma se može kupiti za 120 kuna, a nakon 18.6. će stajati 150 kuna. Karte se mogu kupiti na sledećim prodajnim mestima: Azimut u Šibeniku, Dallas Music Shop u Rijeci, kao i u Dirty Old Shop i muzičkoj radnji Rockmark u Zagrebu.