Peter Broderick nastupiće februara u Beogradu

Peter Broderick, jedan od najtalentovanijih kantautora, kompozitora i multinstrumentalista poslednjih decenija nastupiće u KC Rex, u ponedeljak 5. februara 2018.

Peter je pre svega pevač i autor, solista, ali i član benda, čovek inspiracije i neverovatne autorske hrabrosti, muzičar koji je u stanju da vam dodirne dušu i učini da vam misli lutaju tamo gde odavno nisu bile. Broderick konstantno pomera granice i stalno traži novi zvuk, novi žanr, novu muzu i jedan je od najvećih muzičkih inovatora svog vremena. Uživo on je iskustvo koje morate da doživite.

Rođen je 1987. u Portlandu, a već neko vreme stacioniran je u Irskoj. Sarađivao je sa solistima i grupama kao što su M. Ward, Laura Gibson, Dolorean, Efterklang, Nils Frahm, Greg Haines, David Allred… Jedan je od prvih ekskluzivaca kultne londonske izdavačke kuće “Erased Tapes” (Nils Frahm, Ólafur Arnalds, Lubomyr Melnyk, Michael Price…), a Broderick je u nastavku karijere – tokom 2017. obeležio je tačno deceniju od objavljivanja svog prvog albuma – predstavio veliki broj dugosvirajućih izdanja, singlova, EP-eva, žanrovski neverovatno raznovrsnih od neo-klasike preko tradicionalnog folka i indie popa, do orkestriranih simfonija. Njegova sestra Heder Vuds Broderik, kao članica benda Demjana Džurada očarala je publiku u Velikoj sali Doma omladine Beograda u julu 2016. godine, a njegova supruga Bridžid Mej Pover jedna je od najtalentovanijih mladih folk diva Evrope.

Ulaznice će moći da se kupe po promo ceni od 800 dinara od 20. novembra. Od 1. decembra cena karte se menja na 1000 dinara i od 1. februara na 1200. Prodajna mesta su Zaokret (Cetinjska 15, Beograd) i Škripa Pub (Jevrejska 1, Novi Sad).

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.