-

PetarZ Collective, Manivi, Drumbooty, Viktor Tumbas Quintet i EJO u finalu Musicology Sessions

Hazel Tri Kapljice Nataleé MISH Manivi Dom omladine Beograd Projekat Femix Femixeta fotografije Galerija Rok kamp za devojčiceNakon raznovrsne prošle sezone Musicology Sessions koncertnog serijala, organizatori spremaju VELIKI KONCERT VELIKE PETORKE – „FINALE Musicology SHOWCASE by Lenovo“, otvarajući tako vrata novoj 2023/2024. sezoni. Autorski bendovi koji su već stajali pred doajenima svetske i domaće scene će se udružiti i stvoriti muzički vrtlog na sceni BitefArtCafe kluba, 18. septembra.

PetarZ Collective, Manivi, Drumbooty, Viktor Tumbas Quintet i EJO su bendovi čija će se muzička virtuoznost prožeti na sceni, obogaćujući veče raznovrsnošću žanrova i izraza. Svi prisutni će biti pozvani da glasaju za svog favorita, čime će se njihov glas pridružiti odluci stručnog žirija o pobednicima.

Ovi bendovi su već ostavili dubok utisak kako na domaćoj, tako i na međunarodnoj sceni, nastupajući kao predgrupa izvođačima kao što su KOVACS, DIRTY LOOPS, THE BRAND NEW HEAVIES, Bisera Veletanlic i Vasi Hadžimanov trio i Kutiman, tokom prethodne sezone Musicology Sessions koncertnog serijala.

Pod pokroviteljstvom kompanije Lenovo Srbija, finalisti ovogodišnjeg Showcase-a će se spojiti i tako predstaviti relevantan presek domaće autorske scene.

FINALE će se održati u ponedeljak, 18. septembra, s početkom u 21h, dok će se vrata kluba otvoriti pola sata ranije, od 20:30h.

Nagrade koje je obezbedio Lenovo Srbija za tri najuspešnija benda su:

  • 1.Nagrada – Snimanje albuma u profesionalnom muzičkom studiju
  • 2.Nagrada – Vaučer u muzičkoj radnji
  • 3.Nagrada – Profesionalni photoshooting

„FINALE Musicology SHOWCASE by Lenovo“ nije samo muzički show, već prilika za podršku domaćoj autorskoj sceni, koja je u srcu Musicology priče od njenog nastanka 2014. godine.

Svi ljubitelji muzike i zagovornici domaće scene su pozvani da se pridruže ovom jedinstvenom muzičkom iskustvu i proslave završetak jedne, ali i početak nove sezone Musicology Sessions koncertnog serijala.

Ulaznice za događaj su dostupne na sajtu tickets.rs, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a.

Najnovije vesti

Izdvajamo