Pestilence u Novom Sadu

Pestilence

Nakon tri godine, veterani death thrash metal scene, Pestilence, ponovo nam dolaze u Srbiju. Pored njih, u Novom Sadu, publika će moći da čuje i specijalne goste, brazilski death metal bend Rebaelliun i italijanski trash metal bend Violentor.

Sledeće godine, 12. februara, Serbian Hellbangers u saradnji sa SKC Novi Sad, omogućili su nam fenomenalan koncert metal legendi. Na predstojećoj turneji bend je za sve fanove pripremio godinama očekivani i priželjkivani specijalni oldschool set i izvodiće numere samo sa prva četiri kultna albuma, Consuming Impulse, Malleus Maleficarum, Testimony of the Ancients i Spheres.
Ova izdanja svrstavaju se u sami vrh svetske metal scene. Bend ista nije izvodio uživo još od devedesetih, tako da nas definitivno očekuje ekskluzivno i unikatno metal veče.

Koncert počinje od 20 časova, u SKC Fabrici, u Novom Sadu.

Ulaznice su  u prodaji od 01. novembra, u Mungosu, Gigstixu i Felixu. Prvih pedeset ulaznica mogu se uzeti po akcijskoj ceni od 1.500 dinara na prodajnim mestima Mungos i Felix, dok su karte u pretprodaji 2.000 dinara, a na dan koncerta će iznositi 2.500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde