-

Parov Stelar ove subote u Beogradu u Hali sportova

Parov Stelar, osnivač elektro svinga, u okviru svetske turneje pod nazivom “Burning Spider Tour” nastupiće ove subote u Hali sportova. Veliku žurku koja nas očekuje 8.aprila upotpuniće muzička grupa LP Elektro, kao i DJ-evi VKSHN i Master Flow. Žurka će početi od 20:00 časova, a sve pod organizacijom Hale Sportova i HHArtistsa

Publiku će za ovo veče najpre zagrejati DJ VKSHN. Nakon toga zakazan je nastup grupe LP Elektro, nakon čega će na binu izaći i kralj svinga – Parov Stelar, dok će se žurka nastaviti do duboko u noć uz DJ set Master Flow-a.

Parov Stelar nedavno je započeo svetsku turneju „The Burning Spider Tour“ na kojoj promoviše svoj novi istoimeni album, a koji će biti objavljen  21.aprila. Nastupi na ovoj turneji  potpuno su drugačiji od ranijih, i pored pesama sa novog albuma uključivaće i prethodne hitove kao i blues semplove Muddy Watersa i Lightining Hopkinsa sjedinjene u klasični Stelarov zvuk.

LP Elektro je najnovija muzička grupa beogradskih muzičara Sonje Lončar i Andrije Pavlovića (Andy Pavlov). Grupa stvara sofisticiranu, savremenu elektronsku muziku upotrebom novih i starih sintisajzera u kombinaciji sa minimalnim plesnim ritmovima i konceptualnim ili ljubavnim tekstovima.

Master Flow (Milan Saitović) je DJ i producent iz Subotice.  Još od 2006. je jedan od pionira elektro sving, nju džez i elektro tango zvuka u regionu i frontmen prvog elektro sving benda u Srbiji „Bandtronica„, dok je set DJ VKSHNa sastavljen je od džezi i fanki ritmova, indi densa i vokalnog dip hausa, preko kvalitetnih bezvremenskih plesnih hitova do pop zvuka.

Ulaznice za koncert po cenama: 2400, 2600 i 3500 (VIP) dinara  su na svim prodajnim mestima Eventima i kao i online preko sajtova www.eventim.rs. i www.scnovibeograd.rs

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=I2Kwgsn1Ggk]

Najnovije vesti

Izdvajamo