-

Parni valjak proslavlja 44 godine karijere koncertom u Beogradu

Kada su održali svoj prvi nastup u novembru 1975. godine u Beogradu, članovi grupe Parni valjak sigurno nisu ni slutili da će 44 godine kasnije u istom gradu nastupati u najvećoj koncertnoj hali u regionu.

Ipak, njihova višedecenijska karijera, brojni uspešni albumi, hitovi, koncerti, te priznanja i nagrade, učinile su ovu grupu jednom od najpopularnijih i najuticajnijih sastava iz bivše Jugoslavije.

Ove godine, 8. novembra od 20:30 proslaviće skoro pola veka karijere koncertom u Štark Areni. Koncert će simbolično nositi naziv Runda 44.

„Upravo je naslov turneje Runda 44 proizašao je iz stiha iz pjesme ‘Kad nemaš kud’ s novog albuma – ‘Ne znam koja runda, al’ još uvijek stojim’. Runda 44 je izraz iz sportskog žargona za našu 44. godinu na sceni“, kažu u Valjku.

Na koncertu će osim starih i dobro poznatih pesama, bend svirati i pesme sa novog studijskog albuma “Vrijeme“ (Croatia Records).

S obzirom na to da Parni valjak uvek priredi odličnu zabavu, raširi dobru energiju i ima neverovatnu povezanost sa publikom, ni ovoga puta se ne očekuje manje.

Ulaznice za koncert Runda 44 su u prodaji od danas, 18. aprila, na blagajni Štark arene i ostalim prodajnim mestima Ticket Visiona ili online, a koštaju 1.800 dinara za parter, dok su za tribine 1.800, 2.000, 2.500 i 2.800 dinara, odnosno 15.000 dinara za ložu.

Najnovije vesti

Izdvajamo